Finalistul premiului LVMH, AARON ESH, s-a dovedit a fi unul de urmărit, debutând la Săptămâna Modei de la Londra sezonul trecut. Celebrul designer mixt este un romantic la suflet și își defilează orașul natal cu fiecare ocazie. Londra este locul lui de joacă preferat, alegând să-și dezvăluie colecția de toamnă/iarnă 2024 într-un mediu intim plin de oameni din industrie.

Pentru FW24, AARON ESH și-a marcat cel de-al doilea show pe pistă din program punând la îndoială consumul modern, subliniind: „Cât de curând este acum? Începe viitorul când se termină trecutul? Ce face hainele contemporane? Ce vezi când te uiți în oglindă? Poți să-ți dorești ceea ce știi deja?” după cum se arată în notele emisiunii.

Colecția defalcă articolele noastre cele mai uzate, ducându-le neobservate pe străzile pline de viață ale Londrei. În timp ce examinăm modul în care le purtăm zilnic și modurile neașteptate în care acestea joacă în identitățile noastre, ESH oferă o colecție de impact de elemente de bază ridicate pentru a dura toată viața. El ridică privirea spre orizontul debordant al Londrei pentru inspirație, imaginându-și corpurile concrete pe look-uri contemporane care echilibrează stilurile masculine și feminine. Hainele sunt impecabile la prima vedere, dar priviți mai de aproape și veți găsi ușoare imperfecțiuni cauzate de purtarea riguroasă – se mândrește că îți poartă hainele – nu doar că le lipește într-un dulap.

Țesăturile transparente sunt drapate de la prima trecere, reflectând stilul de viață rapid atunci când se grăbește pe ușă. Paltoanele cu păr lung și pantalonii strălucitori se îndreaptă spre magazinul din colț după o noapte de ieșire, în timp ce practicile de croitorie Savile Row sunt manipulate cu fante imprevizibile. Hanoracele și sacourile sunt împerecheate în mod elocvent și urmate de treninguri în tonuri, îmbrăcăminte exterioară cu glugă și multe altele. Esh aduce un omagiu casei sale iubite, comunicându-și dragostea pentru marele oraș, când plouă sau soare.

Aruncă o privire mai atentă la colecția AARON ESH pentru AO24 din galeria de mai sus și fii atent pentru mai multe conținuturi din Săptămâna Modei de la Londra pe Hypebeast.Source link

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *