Nu se pare că Jimmy Graham va juca din nou pentru New Orleans Saints în 2024, dar nu se știe niciodată. El a fost o adăugare surpriză la lista cantonamentului vara trecută și a arătat că încă mai poate juca – dar ambițiile lui pentru viitor sunt mai mari decât fotbalul. Cunoscut ca un aviator pasionat, Graham a explorat acum pasiunea pentru a călători în lume pe mare.

Graham a anunțat luni că se pregătește pentru „Provocarea arctică,” un proiect de canotaj de anduranță care va călători peste Oceanul Arctic în iulie 2025, urmărind un record mondial prin canotaj de 1.000 de mile în interiorul Cercului Arctic. Graham este navigatorul principal al echipei.

Folosirea acestei provocări pentru a inspira tinerii este foarte semnificativă pentru mine”, a spus Graham într-o declarație a organizației. „În calitate de persoană care s-a confruntat cu lipsa unui adăpost, recunosc importanța de a nu lăsa circumstanțele tale să-ți definească viitorul. Prin această provocare, vom arăta puterea determinării, a muncii în echipă și a rezistenței, iar eu sunt încântat să o folosesc ca platformă pentru a le da copiilor puterea să-și urmeze cele mai sălbatice visuri.”

El face parte dintr-o echipă de canotaj de patru persoane care intenționează să plece din Tromsø, Norvegia și să călătorească la Longyearbyen în arhipelagul Svalbard din Norvegia, cu scopul de a doborî recordul de viteză stabilit în 2023, de 15 zile, 5 ore și 32 de minute. Graham și colegii săi vor petrece un an și jumătate antrenându-se pentru provocare.

Sună ca experiența vieții. Oceanul Arctic este una dintre ultimele frontiere – mai puțini oameni au traversat-o cu vâsle decât cei care au pășit pe Lună. Găzduiește o varietate de animale sălbatice: foci, păsări marine, urși polari și narvali evazivi și balene beluga printre ei. Condițiile meteorologice și temperaturile pot varia foarte mult pe măsură ce climatul se schimbă, iar Oceanul Arctic pe care Graham și echipa sa intenționează să-l traverseze ar putea arăta drastic diferit de cel pe care îl pot vedea nepoții lor. Vom fi cu ochii pe progresul lui.

Povestea a apărut inițial pe Saints Wire

Source link

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *