Un student universitar din Colorado a fost arestat luni dimineață sub acuzația de crimă, în urma morții unui coleg și a unei alte persoane. găsit mortal împușcatlatură a unei camere de cămin săptămâna trecută, a spus poliția din Colorado Springs.

Nicholas Jordan, 25 de ani, din Detroit a fost capturat de poliția din Colorado Springs după ce a fost găsit într-o mașină, a spus departamentul on social media. Un mandat de arestare a fost emis vineri seara, la câteva ore după ce cadavrele unui student și ale unei femei au fost găsite într-un cămin al Universității din Colorado, Colorado Springs.

Școala a confirmat că suspectul este înscris la universitate.

„Eforturile de investigație continuă să indice că acesta a fost un incident izolat între indivizi care erau cunoscuți între ei și nu un atac aleatoriu împotriva școlii sau a altor studenți de la universitate”, a spus poliția într-un comunicat de presă luni.

Jordan a fost arestat la închisoarea din județul El Paso pentru două acuzații de crimă de gradul I.

Victimele au fost găsite moarte vineri la reședința Crestone House a Universității din Colorado, Colorado Springs. Erau identificate în weekend ca Samuel Knopp, 24 de ani, student la universitate, și Celie Rain Montgomery, 26 de ani. Ea nu a frecventat școala, a spus departamentul de poliție într-o declarație anterioară.

Decesele, care au determinat o blocare a campusului de o oră până când s-a stabilit că nu există niciun trăgător activ, au fost investigate ca omucidere.

Knopp era din orașul Parker, la aproximativ 60 de mile nord de campus și studia muzica, au spus oficialii universității. Mama lui a postat vineri dimineața pe Facebook, aparent înainte de a ști că a fost ucis, că împușcătura „lovinte mult prea aproape de casă și îmi vine să vomit”.

Montgomery studiase arte culinare timp de un semestru la Pueblo Community College.

„Aceste decese și durerea de neimaginat care a rezultat, se întâmplă mult prea des într-un mediu în care predarea și învățarea ar trebui să fie singura noastră preocupare”, a spus colegiul într-un comunicat.

Universitatea din Colorado Colorado Springs a fost închisă în weekend, iar cursurile de luni au fost anulate pentru ca studenții să poată participa la o „zi a vindecării”, a spus instituția într-o scrisoare către comunitatea din campus.

„Încurajăm pe toți să se reunească pe tot parcursul zilei pentru a se sprijini unul pe celălalt și a aloca în mod intenționat timp pentru vindecare”, a spus școala.

Acest articol a fost publicat inițial pe NBCNews.com

Source link

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *