LAWRENCEVILLE, Georgia — Un membru de rang înalt al bandei Gangster Disciples a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea a trei bărbați din Atena, dintre care doi au fost găsiți morți într-o unitate de depozitare.

[DOWNLOAD: Free WSB-TV News app for alerts as news breaks]

Lesley Chappell Green, alias „Grip”, în vârstă de 35 de ani, din Stone Mountain, a fost condamnat pentru conspirație a Organizației Racketeer Influenced and Corruption (RICO) pe 17 august 2023. El a fost condamnat la închisoare pe viață pe 20 februarie. Nu este eligibil. pentru eliberare condiționată.

Procurorii au spus că Green era membru al „Echipei de aplicare” a Gangster Disciples, care a comis atacuri și crime pentru a disciplina alți membri ai bandei.

Alți patru co-inculpați condamnați împreună cu Green vor fi condamnați în martie.

Procurorii au spus că în 2018, membrul bandei Walter Brown a fost ucis la Atena. Green și Philmon Deshawn Chambers, alias „Dolla Phil”, care făcea și el în echipa de aplicare, au crezut că trei bărbați din Atena sunt responsabili pentru crimă și au căutat răzbunare.

POVESTI CONFERENTE:

Membru al bandei Andrea Paige Browner, alias „Drea”, a cunoscut un bărbat înrudit cu persoanele despre care banda credea că sunt responsabile pentru moartea lui Brown, Rodriquez Rucker. Browner i-a sunat pe Chambers și Green, care l-au urmat pe Rucker acasă și l-au împușcat, potrivit procurorilor.

Browner și Chambers au părăsit orașul după crimă. Browner a fost ulterior arestat în Texas.

Chambers, care era încă fugit, a devenit suspicios că alți doi membri ai bandei, Derrick Ruff și Joshua Jackson, cooperează cu poliția.

[SIGN UP: WSB-TV Daily Headlines Newsletter]

„Chambers a concluzionat în mod incorect că Ruff și Jackson erau „spici” și i-au îndrumat pe Green, care deținea o funcție subordonată în echipa de aplicare, să comită crimele lui Ruff și Jackson”, au spus procurorii.

Ruff și Jackson au fost ademeniți de Green să conducă de la Atena la Lawrenceville pentru a pătrunde într-un magazie și a fura lucruri pe care apoi le-ar trimite la Chambers să-l ajute în timp ce se ascundea de forțele de ordine.

În schimb, Green i-a ucis pe Ruff și Jackson pe 19 decembrie și și-a ascuns trupurile în unitatea de depozitare.

Cadavrele au fost găsite în martie 2019.

Chambers și Browner se confruntă fiecare cu o pedeapsă minimă obligatorie de închisoare pe viață. Robert Maurice Carlisle, alias „Different”, 37 de ani, din Lithonia, Georgia, și Shabazz Larry Guidry, alias „Lil Larry”, 29 de ani, din Decatur, Georgia, se confruntă, de asemenea, cu condamnări minime obligatorii pe viață.Source link

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *