Publicat: 9:35 PST, 21 februarie 2024

Natalie încă visează să fie mamă. În acest clip exclusiv din noul episod de luni din Ziua 90: Viața singurăNatalie, în vârstă de 38 de ani, se luptă după despărțindu-se de iubitul ei din nou, din nou, Josh, deoarece nu s-a putut angaja pe deplin cu ea. În clip, Natalie reflectă asupra ei căsătoriile eșuate din trecut și dezvăluie, de asemenea, că a suferit un avort spontan.

În clip, Natalie spune că este șomeră și este singură în Los Angeles și că îi este dor de Josh în fiecare zi, dar trebuie să facă ceea ce este bine pentru ea. Natalie spune că își dorește un copil de la 25 de ani și a încercat FIV cu cel de-al doilea soț al ei, Dima, când avea 28 de ani. Din păcate, a avut un avort spontan.

„Și după aceea, nu ne-am mai întors niciodată la asta”, spune ea. „Și, după al doilea divorț, m-am gândit că voi merge la biserică și voi rămâne acolo pentru totdeauna”.

Natalie spune că mergea la biserică în fiecare zi pentru a se reconstrui emoțional și că călugărițele de acolo chiar și-au dorit să devină și ea călugăriță.

„Eram pe scene mergând acolo”, dezvăluie ea. „Dar familia nu m-a lăsat să merg pe etape. Dar cred că a fost o mare parte din viața mea”.

Ziua 90: Viața singură se difuzează luni la 20:00 ET/PT pe TLC, Max și Discovery+.

ET a vorbit cu Natalie despre acest sezon de Ziua 90: Viața singurăși ea a vorbit despre unde stă alături de fostul ei, Michaelși sa adresat spectatorilor care simt că folosește bărbați. Urmărește videoclipul de mai jos pentru mai multe.

CONTINUT ASEMANATOR:Source link

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *