Shuman este unul dintr-o varietate de reprezentanți ai asistenței medicale locale, a forțelor de ordine și a altor programe care se poziționează la marginile micul dejun. Sunt oameni care știu să ajute atunci când nu ai unde să apelezi. Un bărbat pe nume Lenny îți poate face rost de un sac de dormit dacă ai nevoie. Medicii din alte instituții de sănătate sunt poziționați în apropiere. Toți lucrează împreună.

Uneori, nevoile oaspeților sunt obscure. O femeie cu care lucrează Shuman cere ajutor pentru a obține o copie a diplomei de liceu. Shuman face apeluri și vizitează site-uri web pentru a face acest lucru.

În garajul ei de acasă, Shuman a umplut trei saci de gunoi cu șosete strânși de la departamentele de informatică pentru asistență medicală din toate cele cinci spitale de îngrijire acută Penn State Health. Uneori, oamenii trec pe lângă masa ei pentru o pereche curată și uscată sau unul dintre teancul de încălzitoare de mâini pe care le oferă.

„Uneori doar ascult oamenii”, a spus ea.

‘Mereu acolo pentru tine’

Când asistența se referă la îngrijirea sănătății, nevoile sunt uneori grave. Preocupările sunt peste tot pe hartă – diabetul, bolile de inimă, problemele de sănătate mintală și problemele musculo-scheletice sunt frecvente.

DaVinci Vega s-a născut și a crescut în Lancaster. El vizitează Anchor de ani de zile și obișnuia să ajute la așezarea meselor și a scaunelor.

Acum, Vega are cicatrici adânci pe ambele picioare, suveniruri de la operația pe care a primit-o pentru a trata sindromul compartimentar, o presiune dureroasă în mușchi cauzată de sângerare internă. În timpul unei întâlniri medicale despre picioarele sale, un medic a descoperit ce ar putea fi cancer la coloana vertebrală; juriul este încă afară. Shuman îl ajută să-și navigheze în asigurări pentru a găsi un medic potrivit pentru el.

„Întotdeauna mă ajută cu orice am nevoie”, a spus el. „Este o persoană frumoasă. Ea îi înțelege pe toată lumea. Ea este mereu acolo pentru tine.”

„Angie este atât de bine conectată cu oaspeții noștri”, a spus Patty Eastep, directorul executiv al Anchor Lancaster. „Oamenii o întreabă. Ei o caută. Cu toții o iubim.”

Shuman a lucrat ani de zile ca asistent medical de triaj la Penn State Heart and Vascular Institute – IO Silver Clinic. Într-o zi, s-a oferit voluntar la un eveniment de sănătate comunitară și i-a plăcut atât de mult încât a aplicat pentru un loc de muncă.

„Mi-am dat seama că am abilitățile solide de asistență medicală și abilitățile puternice de evaluare pentru a fi independent și independent în comunitate”, a spus ea.

„Îngerul lui”

Shuman știe că face o diferență, deși nu este întotdeauna ușor de văzut, a spus ea.

După ce va părăsi Anchor Lancaster mai târziu în acea dimineață, va merge la o Armată a Salvării locală, unde va efectua analize de colesterol și tensiune arterială. Aici, ea încurajează modificarea stilului de viață în rândul oaspeților, cum ar fi mai multe exerciții fizice și diete mai bune. Uneori, numărul oamenilor se îmbunătățește. Dar nu este întotdeauna ușor de urmărit. Pacienții se îndepărtează uneori sau pur și simplu „se întunecă”, a spus Shuman, și ea nu poate decât să spere că munca pe care o face a rezonat și că oriunde s-au terminat, sunt bine.

Dar cu pacienți precum Spells, ea știe că funcționează, a spus ea. Când Shuman l-a întâlnit pentru prima dată în urmă cu câțiva ani, era neadăpostit, aproape orb și încerca să-și facă injecții de insulină de două ori pe zi. Shuman i-a recomandat să vorbească cu medicul său despre un medicament pentru diabet care a necesitat doar o injecție o dată pe săptămână, pe care îl ia acum.

„L-am putut vedea o dată pe săptămână pentru a preda medicamente și dietă”, a spus ea. „Nu aș putea face de două ori pe zi.”

Uneori vine să o vadă la Anchor, dar nu conduce; la fel ca mulți oameni din zonă, lipsa transportului devine o barieră în calea obținerii îngrijirii de care are nevoie. Atât de des, Shuman îl întâlnește și îi face injecția în camera comună din apartamentul său. De asemenea, merge cu el la programările lui la doctor, unde a aflat că problemele lui legate de diabet se îmbunătățesc.

După ce Spells primește doza săptămânală, el se ridică de la masa lui Shuman. Își va petrece aproximativ o oră încălzindu-se, apoi se va întoarce afară pentru o plimbare rece cu autobuzul până la apartamentul său.

Înainte să plece, dă din cap în direcția lui Shuman.

„Ai grijă de îngerul meu, acum”, spune el.

Ajutarea familiilor să depășească disparitățile în îngrijirea sănătății face parte din strategia Penn State Health pentru a aborda problemele legate de echitatea în sănătate. Aflați mai multe în Planul de evaluare și implementare a nevoilor de sănătate a comunității Penn State Health.Source link

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *