Murfreesboro, TN – Departamentul de textile, comercializare și design al Universității de Stat din Middle Tennessee găzduiește un eveniment public cu Brandice Daniel pe 27 februarie. Acest eveniment face parte din activitățile Universității din luna istoriei negre și va începe, de asemenea, Luna națională a istoriei femeilor în martie. În cadrul evenimentului, Nia Allen, instructor în departamentul TXMD, îl va intervieva pe Daniel, punând accent pe importanța reprezentării în industria modei.

Brandice Daniel, originar din Memphis, a dedicat două decenii pentru a reduce decalajul dintre designerii de culoare și industria modei. Munca ei a avut un impact deosebit pentru profesioniști precum Allen, care s-au simțit marginalizați în industrie. În 2007, Daniel a fondat Harlem’s Fashion Row, o platformă menită să promoveze incluziunea și stilul. Prin această inițiativă, designerii multiculturali au putut să-și prezinte munca într-o industrie care poate fi adesea exclusivistă.

Influența lui Daniel se extinde dincolo de lumea modei. A apărut în publicații prestigioase precum Harper’s Bazaar, New York Times, revista Essence și Vogue. În plus, ea a făcut apariții în emisiuni populare de televiziune, inclusiv „Good Morning America”, „The Drew Barrymore Show” și „Project Runway” și este membră a Consiliului Changemakers al Gucci. Daniel a fost, de asemenea, vorbitor la TEDx, Forbes 30 Under 30 Summit și Forbes CMO Summit.

Evenimentul, care este susținut de diverși sponsori, va avea loc la Keathley University Center Theatre. Porțile se vor deschide la ora 17:30, iar evenimentul începe la ora 18:30

Source link

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *