Designerul închide spectacolul cu imnul Israelului.

21 februarie 2024

(Kittibowornphatnon / Shutterstock.com)

În lumea modei, unde creativitatea se întâlnește cu cultura și spectacolele pe podium sunt adesea salutate ca spectacole de inovație și artă, israelian-Designerul american Kobi Halperin a infuzat prima sa colecție solo cu un mesaj puternic de speranță și credință. La Săptămâna Modei de la New York, în mijlocul strălucirii și strălucirii, finalul show-ului său a rezonat cu mult dincolo de limitele pistei, încheindu-se cu notele emoționante ale imnului național al Israelului, „Hatikvah”. Intitulată „Illumination of Hope”, colecția designerului a fost o dovadă a rezistenței, optimismului și spiritului uman de durată.


Iluminarea speranței
Pentru designer, decizia de a-și încheia spectacolul cu „Hatikvah” a fost profund simbolică. A reprezentat un gest de solidaritate și sprijin pentru Israel, națiune adesea sinonimă cu perseverența și triumful spiritului uman în fața adversității. Mai mult decât o simplă declarație de modă, a fost o reafirmare a credinței și o expresie a speranței pentru o lume în care predomină pacea și armonia.

„Sunt atât de copleșit încât a făcut atât de mulți oameni să plângă și atât de mulți oameni să se simtă bine cu ei înșiși. Acesta este mai important decât orice altceva – este mai important decât declarația modei. M-am simțit complet expus într-un fel și m-am simțit bine. Chiar mi-am pus inima și sufletul pe podium cu conceptul și hainele și modă”, a spus Halperin Săptămâna evreiască din New Yorkadăugând: „M-am simțit foarte norocos și foarte umil că am putut să aduc totul din interiorul meu și să le împărtășesc tuturor.”

Inspirat de moștenire
După ce a obținut o diplomă în inginerie și design de la a lui Israel Shenkar College, Halperin s-a mutat în New York în urmă cu douăzeci și cinci de ani, unde a lucrat pentru Elie Tahari, Kenneth Cole și Emanuel Ungaro înainte de a-și lansa propria etichetă în 2015. The Times of Israel raportat.

„Întreaga colecție a fost inspirată practic din moștenirea mea. Am fost crescut într-o familie religioasă și dacă ceva îmi lipsește, este ideea de Shabat. Nu este neapărat partea religioasă, îmi place ideea că există un sfârșit, dar apoi un început de altceva. Pentru mine, îmi amintesc de acest moment uimitor în Israel de vineri: totul se închide, magazinele sunt închise, muzica se schimbă, cerul se schimbă”, a explicat Halperin, adăugând: „Aprinderea lumânării este momentul clar al începutului Shabat. Picurarea de ceară simbolizează tristețea și amintirile oamenilor care nu mai sunt printre noi. Dar lumânările sunt și lumina de la capătul tunelurilor și sunt optimiste și pline de speranță.”

În cele din urmă, „Iluminarea speranței” a fost mai mult decât un final pe pistă; a fost o declarație de sfidare împotriva disperării și o mărturie a puterii durabile a speranței, luminând calea înainte cu optimism, credință și o credință fermă în capacitatea umană de rezistență și reînnoire. În timp ce luminile s-au stins la o altă Săptămână a Modei de neuitat din New York, ecourile lui „Hatikvah” au rămas în aer – o amintire că, în mijlocul haosului și incertitudinii timpurilor noastre, speranţă rămâne cel mai puternic aliat al nostru.

„Îmi este greu să justific moda cu tot ce se întâmplă în jurul nostru chiar acum. De aceea îmi place ideea de a profita de această ocazie de a ne aduna și de a fi împreună — pentru a găsi ceea ce avem în comun și pentru a respecta faptul că gândim diferit despre anumite lucruri, dar totuși recunoaștem că, ca oameni, putem avea de fapt speranță și să ne rugăm pentru ceva pozitiv, ” a explicat Halperin.

S-AR PUTEA SA-TI PLACA SI:
Celebritățile internaționale sunt alături de Israel
Labele pozitive: câinii dresați special ridică spiritele în Israel
Vedetele internaționale extind solidaritatea Israelului cu vizite inspiratoare

Source link

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *