21 februarie — 21 februarie 2014 — Banca de sânge din Mississippi Headwaters urmează să își înceteze operațiunile, pe măsură ce Centrul Medical Sanford Bemidji trece la aprovizionarea cu produse din sânge de la o unitate Sanford Health din Dakota de Sud. Banca de sânge funcționa în comunitate de peste 55 de ani.

21 februarie 1999 — Vremea caldă, combinată cu o zăpadă puternică combinată pentru a crea o încărcătură de lucru pentru cei care au fost nevoiți să dea cu lopata. Zăpada abundentă a fost o durere de curățat pentru cei din zona Bemidji, dar vremea a fost suficient de frumoasă încât mulți au putut să o facă fără paltoane, pălării sau mănuși.

21 februarie 1974 — Un suspectat otrăvitor de animale de companie lucrează în Bemidji, cinci câini din cartierul Birchmont murind în ultimele săptămâni. Departamentul șerifului consideră că crimele au fost comise cu carne otrăvită, iar forțele de ordine avertizează proprietarii de animale de companie să fie precauți pe măsură ce ancheta continuă.

21 februarie 1924 — O bătaie cu pumni a izbucnit în centrul orașului Bemidji între doi indivizi despre care se suspectează că s-au îmbibat prea mult. Unul a fost dus la spitalul Sf. Anton, unde a petrecut noaptea, în timp ce celălalt a fost închis în închisoare. Ambii bărbați sunt așteptați în fața unui judecător la sfârșitul acestei săptămâni.Source link

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *