Persoanele cu dizabilități sunt cel mai mare grup minoritar în SUA, cu o populație de peste 60 de milioane de locuitori, dar deseori rămân în mare parte nereprezentați. Pe partea de fitness, 81% dintre persoanele cu dizabilități nu te simți binevenit în spațiile de fitness, ceea ce este agravat de lipsa accesului la opțiuni adaptative.

Daniel Caridi și Gage DeDominicis au vrut să schimbe asta. Ceea ce a început ca voluntariat pentru a organiza cursuri gratuite pentru persoanele cu nevoi speciale în Darien, CT a devenit Kibuo platformă online de abilități de viață și fitness pentru persoanele cu dizabilități.

Astăzi, Kibu îmbunătățește viața a mii de membri care participă la o varietate de cursuri. Membrii se pot alătura lui Billy Blanks Jr. și Mike Tyson la cursuri de fitness sau pot învăța abilități de viață, cum ar fi cum să folosești un card de credit sau să mergi la cumpărături.

Fondatorii Kibu sunt vânduți să dezvolte parteneriate strategice pentru a crea soluții de câștig-câștig. „Colaborăm în mod constant cu furnizori de persoane cu dizabilități, cum ar fi Special Olympics CT și Abilis, pentru a găsi noi modalități de a-i ajuta pe cei cu dizabilități să devină mai încrezători, să exceleze la locul de muncă și să ducă o viață mai sănătoasă și mai activă”, a spus Caridi în timpul unei conversații recente.

Construirea de parteneriate cu furnizorii de persoane cu dizabilități

Unul dintre primele parteneriate pentru Kibu a fost cu Abiliso organizație non-profit care sprijină peste 800 de persoane cu dizabilități și familiile acestora de la naștere de-a lungul vieții în comitatul Fairfield, CT.

Abilis oferă servicii terapeutice, programe de zi, programe de tranziție, programe de angajare, activități și programe rezidențiale pentru toate vârstele. Ei sunt, de asemenea, autorizați să ofere diagnosticare specifice autismului și intervenții timpurii intensive pentru copiii sub trei ani.

Parteneriatul Abilis-Kibu profită de ceea ce face cel mai bine fiecare organizație, multiplicând astfel eficiența ambelor. Pentru Abilis, Kibu oferă conținut educațional de înaltă calitate celor 800 de membri ai săi.

„Membrii comunității Abilis, care au toate vârstele și au diferite abilități și dizabilități, sunt participanți activi la programul de fitness Kibu și sunt adesea prezentați în videoclipuri”, a declarat Amy Montimurro, CEO și președinte al Abilis, Inc.

„Participanții programului Abilis nu numai că pot lua cursurile de oriunde (la Abilis sau acasă pe un televizor, tabletă sau telefon), dar membrilor comunității noastre le place să se vadă pe marele ecran și sunt atât de mândri că fac parte din un program care este vizualizat și utilizat în întreaga lume.”

Pentru Kibu, parteneriatul cu Abilis își extinde acoperirea.

„Misiunea Kibu este de a se asigura că oamenii cu toate abilitățile au acces la un mediu distractiv și incluziv pentru a învăța abilități de fitness, recreere și dezvoltare a locului de muncă”, a spus Caridi. „Prin parteneriat cu furnizori de persoane cu dizabilități precum Abilis, putem aduce conținutul nostru membrilor comunității lor. Este cu adevărat un câștig-câștig.”

Construirea încrederii și promovarea independenței

O parte cheie a misiunii Kibu este de a-i ajuta pe membrii săi să practice abilitățile de viață de zi cu zi într-un mediu sigur, astfel încât să fie capabili să implementeze ceea ce au învățat în viața lor de zi cu zi.

De exemplu, platforma Kibu are cursuri despre cum să folosești cuptorul cu microunde, cum să folosești un card de debit și, după cum am menționat anterior, cum să mergi la cumpărături. Ei pot învăța, de asemenea, să scrie un CV, să vorbească cu clienții.

Membrii pot lua un curs pentru a-și construi încrederea înainte de a fi puși într-o situație reală. De asemenea, pot repeta cursurile de câte ori au nevoie pentru a stăpâni o abilitate.

Abilis îi place că Kibu este mult mai mult decât o platformă de fitness online.

„Lucrând cu Kibu, am reușit să ne extindem programele, serviciile și abilitățile de viață și să oferim comunității noastre acces la toate cursurile online”, a spus Montimurro. „Este incitant să vezi persoane cu dizabilități stăpânind aceste abilități rapid și eficient.”

În timp ce atât Kibu, cât și Abilis știau că colaborarea va fi un câștig-câștig, rezultatele încep să atragă atenția factorilor de decizie din Connecticut.

Connecticut Innovation, filiala de capital de risc din Connecticut, a finanțat un sondaj pe 100 de persoane din comunitatea Abilis folosind platforma Kibu pentru a determina eficiența.

Rezultatele sunt impresionante.

Acolo a fost un …

  • Creștere cu 22% a numărului de participanți care au fost mai interesați de muncă.
  • Creștere cu 16% a numărului de participanți care au avut un loc de muncă cu normă întreagă sau un stagiu.
  • Creștere cu 19% a nivelului de independență al participanților, măsurat prin tipul de solicitări necesare în locurile de muncă sau stagiul participanților, precum și în cursurile Kibu.

Crearea unui impact de durată

Caridi este încântată de potențialul utilizării platformelor online pentru a-i ajuta pe cei cu dizabilități să facă îmbunătățiri reale și semnificative în viața lor.

„Este puternic să-i auzi pe membrii Kibu spunând că sunt încântați să încerce lucruri pentru prima dată, pentru că se simt mai încrezători sau că au reușit să obțină primul loc de muncă sau chiar că au încercat un curs de antrenament pentru prima dată, pentru că s-au simțit Bine ati venit.”

Kieran McGuire este membru Kibu care folosește platforma. A învățat cum să facă cumpărături, să folosească un card de debit, să folosească cuptorul cu microunde și chiar să voteze. Kibu l-a ajutat pe McGuire să obțină primul loc de muncă folosind abilitățile pe care le-a învățat. De asemenea, îi plac videoclipurile cu exerciții și s-a distrat să apară în unele dintre videoclipurile lor.

Lui McGuire îi plăcea să împărtășească experiența lui cu Kibu.

„Kibu m-a ajutat să cred că pot realiza mai multe pe cont propriu, cum ar fi să votez, să merg cu autobuzul până la serviciu și să am un loc de muncă la care merg în fiecare zi. Mă simt mai independent acum că folosesc Kibu, iar abilitățile pe care le-am învățat mi-au dat mai multă încredere în viața mea de zi cu zi, inclusiv la locul de muncă.”

McGuire a continuat: „La locul de muncă, acum îmi este mai ușor să interacționez cu toți cei care lucrează la Mike’s Organic, precum și cu clienții. Kibu m-a ajutat să cred că pot face această meserie și pot deveni o persoană mai productivă, cu un viitor mai mare.”

În mod clar, parteneriatul Kibu-Abilis este o colaborare la maxim.

Verifică Ale mele site-ul web.Source link

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *