O întrerupere la nivel național afectează clienții AT&T, Verizon și T-Mobile în această dimineață.

Nu numai că clienții văd temutul „fără semnal”, dar mii de oameni nu pot efectua apeluri, inclusiv apeluri de urgență la 911.

Unii clienți raportează că telefoanele lor sunt afișate Doar SOS sau SOSo funcție care se activează atunci când telefonul dvs. pierde conexiunea la rețeaua sa celulară.

Deocamdată nu se știe ce a cauzat întreruperea sau când vor fi restabilite serviciile. USA TODAY a contactat AT&T și T-Mobile pentru mai multe informații.

Între timp, iată cum puteți afla despre întreruperi la furnizorul dvs. de servicii.

Harta întreruperilor AT&T

Clienții AT&T pot verificați întreruperea telefonului mobil sau a internetului. De asemenea, vă puteți înscrie pentru a primi alerte text cu privire la întreruperi

Harta va confirma orice probleme pe care le puteți avea din cauza unei întreruperi în zonă.

Cea mai recentă hartă a întreruperilor AT&T de la Downdetector

Harta întreruperii Verizon

Clienții Verizon trebuie să se autentifice pe site-ul Verizon pentru verifică întreruperile. Veți putea verifica starea reparației și veți găsi informații de depanare. Site-ul oferă și un harta întreruperii.

Cea mai recentă hartă a întreruperii Verizon de la Downdetector

Harta întreruperii T-Mobile

T-Mobile oferă a site-ul de depanare pentru clienții care se confruntă cu probleme. Harta de acoperire a T-Mobile nu arata intreruperi.

Cea mai recentă hartă a întreruperilor T-Mobile de la Downdetector

Harta întreruperii detectorului în jos

DownDetector.com oferă informații despre întreruperea serviciului pentru mai mulți operatori care sunt actualizate frecvent.

Acest articol a apărut inițial pe Treasure Coast Newspapers: Telefon din Florida, întreruperi de internet au fost raportate. Vedeți hărți, obțineți informațiiSource link

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *