21 februarie — DULUTH — Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un vehicul în timp ce mergea.

Potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Poliție Duluth, la aproximativ 15:20, marți, ofițerii au răspuns la West Skyline Parkway și Fifth Street. Compartimentul de poliție a spus că investigația inițială arată că șoferul se deplasa spre vest și l-a lovit pe bărbat și că șoferul nu a prezentat semne de deteriorare.

Victima, Kenneth Bickel, în vârstă de 70 de ani, din Duluth, a fost transportată de Ambulanța Mayo la un spital local, unde a murit ulterior din cauza rănilor, a spus poliția.

Polițiștii se aflau încă la fața locului care investighează incidentul de marți la ora 17.00.

Poliția a transmis „cele mai profunde condoleanțe familiei, prietenilor și celor dragi ai lui Kenneth, deoarece aceștia îndurerau pierderea lui”.

Incidentul rămâne în curs de anchetă.

Scena este foarte aproape de locația unui accident de lovitură și fugă din octombrie 2015 la Twin Ponds, care a ucis Susan LeGarde Menz, în vârstă de 60 de ani. Menz era un fotograf pasionat, făcând fotografii cu culorile toamnei când a avut loc accidentul. Șoferul din acel dosar a fost condamnat în noiembrie 2016 pentru omor penal și a fost condamnat la 88 de luni de închisoare.

Această poveste a fost actualizată la 13:24, 21 februarie, cu numele și vârsta victimei. A fost postat inițial la 18:39, 20 februarie.Source link

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *