Guvernatorul republican din Tennessee, Bill Lee, actualul președinte al Asociației Guvernatorilor Republicani, a declarat că va sprijini eventualul candidat GOP la președinte – dar a evitat să-l susțină oficial pe fostul președinte Donald Trump.

Lee a fost întrebat despre Trump în timpul Summit-ul guvernatorilor POLITICO. El a spus că îi va „sprijini din toată inima candidatului republican” odată ce unul va fi ales, dar nu se va angaja nici față de Trump, nici față de fostul guvernator al Carolina de Sud, Nikki Haley, care îl urmează pe fostul președinte în majoritatea sondajelor.

„Pentru mine, în calitate de președinte al guvernatorilor republicani, am spus de la început și cred că este important: am obligația de a nu participa la primare”, a spus Lee. „Avem mulți membri. Avem o mulțime de interese, oameni din toate colțurile statului și nu ne concentrăm într-adevăr pe cursa prezidențială.”

Lee a evitat și el abordând preocuparea de vârstă pe care o au mulți alegători atât despre Trump, în vârstă de 77 de ani, cât și despre președintele Joe Biden, în vârstă de 81 de ani. În timp ce și-a ocolit propria opinie cu privire la această problemă, Lee a spus că alegătorii vor alege candidații.

„Alegătorii au decis cine vor fi nominalizații noștri”, a spus Lee. „Oamenii care vor decide, le pasă și decid să iasă și să voteze pentru a-și alege candidații, le lăsăm oamenilor din această țară să decidă și putem spune ce vom face despre asta.”Source link

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *