Ieri, ne-am lăsat să ne întrebăm cum ar putea Zendaya să depășească momentul ei de cyborg Mugler din Dune: Partea a doua premiera mondiala. Undeva, într-un fel, actrița și arhitectul ei de imagine Law Roach trebuie să fi ascultat – pentru că, doar câteva ore mai târziu, au scos încă un graal de arhivă pentru premiera din Seul, Coreea de Sud a foarte așteptatului film.

Zendaya a făcut pasul purtând un set futurist de fuste din colecția de toamnă 1999 a lui Alexander McQueen pentru Givenchy. Da, acea colecție unde regretatul designer a prezentat diverse Tron-piese asemănătoare căptușite cu lumini LED intermitente. Look-ul lui Zendaya este unul dintre cele mai populare de la spectacolul emblematic de pe podium și prezintă o jachetă în stil turtleneck și o fustă creion asortată – ambele, bineînțeles, împodobite cu panouri de lumini roșii.

Un lucru este să te strecori în bucăți de la eticheta omonimă a lui Alexander McQueen și o fiară complet diferită să accesezi arhivele din timpul său scurt, dar legendar, la Givenchy. Dar, bineînțeles, aceasta este Zendaya și smulgerea chiar și a celor mai rare ansambluri din perioada designerului la casa franceză este o surpriză, da, dar și la egalitate când vine vorba de stilul ei remarcabil pe covor roșu.

Chung Sung-Jun/Getty Images Entertainment/Getty Images

Arhiva Fairchild/Penske Media/Getty Images

Actrița și-a stilat look-ul cu colanti negri puri și o pereche de pantofii ei de lux Louboutin. Glam a fost menținut nervos, cu un strop de eyeliner roșu și o coafură elegantă jumătate în sus, jumătate în jos.

Chung Sung-Jun/Getty Images Entertainment/Getty Images

În timp ce acest look nu a avut factorul de uimire instantaneu pe care îl poseda costumul robot Mugler al lui Zendaya (și într-adevăr, este greu să depășești o ținută pură de cyborg în acest aspect), dar, pentru adevărații cunoscători de modă, acest aspect specific și McQueen care îl însoțește colecția este un capitol special din istoria pistei. Colecția a fost ultima prezentare a britanicului pentru brand înainte de începutul secolului și a prezentat viziunea lui despre ceea ce presupunea futurismul în modă.

Aspectul nu este doar o clasă de master în modă de arhivă, ci se potrivește bine și cu senzația șic cyborg al turneului de presă al Zendayei de până acum. Deși actrița a rămas consecventă cu look-uri în principal cool, în tonuri de bijuterii, ne-a ținut pe tonurile noastre cu totul, de la rochii SF la numere care sfidează gravitația și, acum, acest costum cu fustă cu panouri. Zendaya și colegii ei de distribuție vor pleca în curând în Statele Unite pentru premiera filmului în New York, duminică. Acum, ce are actrița în rezervă peste doar câteva zile? Presupunerea ta este la fel de bună ca a noastră.Source link

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *